Rezidential IMOB- Va oferim doar Apartamente Noi si Case Noi ce beneficiaza de Comision 0! 0734.050.550

Deluxe Residence 2

Ansamblul rezidential Deluxe Residence 2 este situat in sectorul 3, pe Splaiul Unirii , la 5-7 minute de metrou Mihai Bravu, la 10 minute de Parcul Tineretului.

Deluxe Residence 2 este o investitie 100% romaneasca, la standarde occidentale,compusa din 148 de apartamente, din care 106 apartamente cu doua camere si 42 de apartamente cu 3 camere dispuse pe Demisol+Parter+6 Etaje , locuri de parcare subterane si supraterane, va fi deservit de lift de persoane ultramodern, cu vedere si acces din Splaiul Unirii . Toate apartamentele sunt complet decomandate,cu bucatarie inchisa, balcoane generoase.

Apartamentele vor fi predate la cheie, finisate complet:
- finisaje (gresie,faianta,parchet)
- usi de acces de inalta siguranta
- obiecte sanitare de cea mai buna calitate
- usi interioare
- contorizare individuala

Dezvoltatorul permite viitorului proprietar sa intervina asupra felului in care este finisat apartamentul, oferind acestuia posibilitatea de a-si alege finisajele.

Complexul Deluxe Residence 2 ofera viitorilor proprietari intimitatea caminului dorit si totodata confortul si relaxarea unui interior functional si amenajat dupa standarde occidentale.

Este un produs destinat celor care stiu sa pretuiasca armonia spatiilor, calitatea solutiilor constructive, totul la un pret foarte atractiv, iar compartimentarea moderna completeaza echilibrul si atmosfera calduroasa a interiorului.

Calitatea deosebita a facilitatilor oferite de zona in care este amplasat transforma Deluxe Residence 2 in solutia ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa beneficieze de avantajele orasului dar care vor sa evadeze din atmosfera unei metropole.

Termen de finalizare 30.03.2020
0745.056.841
0734.050.550
office@rezidentialimob.ro

Schite

Fotografii