Rezidential IMOB- Va oferim doar Apartamente Noi si Case Noi ce beneficiaza de Comision 0! 0737.539.859

Ambasad'Or Home

Ambasad'Or Home- Eleganta si bun gust! Totul intr-un ansamblu rezidential amplasat in orasul Otopeni, la granita cu sectorul 1.

Situat intr-o zona cu acces facil catre centrul Capitalei, Ambasad'Or Home este elaborat pentru clientii care vor sa traiasca la standarde de calitate si valoare estetica ridicate. Cuprinde apartamente confortabile, cu suprafete eficiente si bine compartimentate, un design modern si finisaje de calitate superioara.

Ambasad'Or Home (situat in imediata proximitate a Ambasad’Or Events) cuprinde 4 imobil P+4, 140 de apartamente noi de 2 si 3 camere construite la standarde occidentale, apartamente ce vor beneficia si de 2400 mp de spatii verzi in interiorul complexului rezidential, ideal pentru promenada si relaxare. De asemenea vor fi amenajate si locuri de parcare pentru locatari si pentru vizitatori, accesul acestora realizandu-se securizat.

Locuitorii complexului vor avea acces nemijlocit la Restaurantul Broadway by Ambasad’Or Events si Piscina Blueberry.

Toate apartamentele vor fi livrate la cheie, beneficiind de finisaje interioare de cea mai buna calitate: INCALZIRE IN PARDOSEALA, centrala Saunier Duval, termopan PVC 6 camere cu geam termopan TRIPAN cu deschideri oscilobatante, balustrade din sticla securizata, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare din gama PREMIUM, usi interioare Pinum, bransare la utilitati (apa, canalizare, gaz, energie electrica),contorizare individuala.

Datorita locatiei deosebite si a finisajelor de calitate, datorita constructiei solide a imobilelor si prin locatia excelenta intr-o zona linistita si aerisita, dar care confera acces rapid catre centrul Bucurestiului, catre zona de birouri din Nordul acesteia si catre Aeroportul Otopeni, aceste apartamente reprezinta alegerea ideala pentru rezidenta sau pentru investitie.

Locatia privilegiata si caracteristicile deosebite ofera unicitate acestui complex rezidential extraordinar si il recomandata unei familii tinere, sau unei familii cu copii care vor sa evadeze din tumultul urban intr-o zona rezidentiala linistita.

Apartamente disponibile:

- Apartament 2 camere 51,70 mp utili: pret de la 54.500 Euro TVA inclus;

- Apartament 2 camere 69,20 mp utili: pret de la 69.000 Euro TVA inclus;

- Apartament 3 camere 88.80 mp utili: pret de la 88.800 Euro TVA inclus;

Predarea apartamentelor se va face in Mai 2018. Avans minim 5% la semnarea precontractului, diferenta la finalizarea imobilului. Optional se poate achizitiona, contra cost, si loc de parcare suprateran, pret 3.500 Euro + TVA.

0737.539.859
0734.050.550
office@rezidentialimob.ro

Fotografii