Rezidential IMOB- Va oferim doar Apartamente Noi si Case Noi ce beneficiaza de Comision 0! 0734.050.550

Bon Ton Residence 3

 • Apartamente Noi Sector 3, Apartamente Noi Bucuresti 
 • Amplasat in Titan, intr-o zona noua, in proximitatea Bulevardului Theodor Pallady, cu acces rapid catre arterele principale ale Capitalei si la statia de Metrou 1 Decembrie 1918, noul proiect Bon Ton Residence 3 dispune, pe langa pozitionarea excelenta, de o serie de facilitati concepute sa multumeasca pe deplin locatarii si ofera spre vanzare apartamente mari si spatioase la preturi imbatabile.

  Ansamblul rezidential confera acces rapid catre principalele puncte de interes din zona: Scoli, gradinite, statia de metrou 1 Decembrie 1918, RATB, LIDL Pallady, AUCHAN TITAN, .

  Proiectul Bon Ton Residence 3 va propune apartamente noi cu 2 si 3 camere, ce au compartimentari si suprafete variate, apartamente ce vor fi predate complet finisate si bransate la toate utilitatile, contorizate separat. Dezvoltatorul permite posibilitatea personalizarii apartamentului, de catre viitorul proprietar, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori de gresie, faianta, parchet si usi de interior. In pretul apartamentului este inclus TVA de 5%.

  Datorita locatiei deosebite si a finisajelor de calitate, datorita constructiei solide a imobilelor si prin locatia excelenta intr-o zona linistita, cu mult spatiu verde si cu acces direct spre artere importante ale Capitalei aceste apartamente sunt o alegere excelenta pentru rezidenta.

  Calitatea deosebita a facilitatilor oferite de zona in care este amplasat transforma acest complex rezidential, Bon Ton Residence 3, in solutia ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa beneficieze de avantajele orasului dar care vor sa evadeze din atmosfera unei metropole.

  Apartamente disponibile:

  - Apartament 2 camere 57 mp utili: pret de la 58.000 Euro TVA inclus;

  - Apartament 3 camere 73 mp utili: pret de la 78.000 Euro TVA inclus;

  - Apartament 3 camere 90 mp utili: pret de la 82.000 Euro TVA inclus;

  Predarea apartamentelor se va face in Decembrie 2018. Avans minim 5% la semnarea precontractului, diferenta la finalizarea imobilului.

  0745.056.841
  0734.050.550
  office@rezidentialimob.ro

Fotografii