Rezidential IMOB- Va oferim doar Apartamente Noi si Case Noi ce beneficiaza de Comision 0! 0734.050.550

Decebal Rezidential

Ansamblul rezidential este finalizat anul acesta Decebal Rezidential este situat in sectorul 3 adiacent bulevardului Decebal, la 5 minute de Piata Muncii si statia de metrou Muncii, la 7 minute de Piata Alba Iulia si bulevardul Unirii, la 10 minute de Parcul IOR.

Decebal Rezidential este o investitie 100% romaneasca, la standarde occidentale,compusa din 78 de apartamente, cu doua si trei camere,decomandate,locuri de parcare subterane si supraterane.Imobilul cu regim redus de inaltime, Demisol+Parter+Mezanin+5Etaje, va fi deservit de lift de persoane ultramodern.

Apartamentele vor fi predate la cheie, finisate complet:
- finisaje (gresie,faianta,parchet)
- usi de acces de inalta siguranta
- obiecte sanitare de cea mai buna calitate
- usi interioare
- contorizare individuala

Dezvoltatorul permite viitorului proprietar sa intervina asupra felului in care este finisat apartamentul, oferind acestuia posibilitatea de a-si alege finisajele.

Complexul Decebal Rezidential ofera viitorilor proprietari intimitatea caminului dorit si totodata confortul si relaxarea unui interior functional si amenajat dupa standarde occidentale.

Este un produs destinat celor care stiu sa pretuiasca armonia spatiilor, calitatea solutiilor constructive, totul la un pret foarte atractiv, iar compartimentarea moderna completeaza echilibrul si atmosfera calduroasa a interiorului.

Calitatea deosebita a facilitatilor oferite de zona in care este amplasat transforma Decebal Rezidential in solutia ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa beneficieze de avantajele orasului dar care vor sa evadeze din atmosfera unei metropole.

0745.056.841
0734.050.550
office@rezidentialimob.ro

Schite

Fotografii