Rezidential IMOB- Va oferim doar Apartamente Noi si Case Noi ce beneficiaza de Comision 0! 0734.050.550

Deluxe Residence

Departe de agitatia marilor bulevarde, in spatele blocurilor inalte, se ascund uneori locuri deosebit de linistite si frumoase.

Deluxe Residence se afla pe o strada foarte linistita si discreta,situata in imediata vecinatate a strazii Nerva Traian, la doar 5 minute de statia de metrou Deluxe.Imobilul va fi finalizat in anul 2016 are 5 etaje (locuri de parcare la demisol) si beneficiaza de lift.

Complexul ofera viitorilor proprietari intimitatea caminului dorit si totodata confortul si relaxarea unui interior functional si amenajat dupa standarde occidentale.

Deluxe Residence va propune apartamente noi de 2 si 3 camere ce au suprafete utile cuprinse intre 73 mp si 95 mp, sau apartamente ce beneficiaza de curte proprie. Toate apartamentele sunt complet finisate si dispun de centrala termica proprie. Apartamentele sunt certificate energetic clasa A, ceea ce asigura un confort termic deosebit la costuri reduse. Dezvoltatorul permite viitorului proprietar sa intervina asupra felului in care este finisat apartamentul, oferind acestuia posibilitatea de a-si alege finisajele.

Este un produs destinat celor care stiu sa pretuiasca armonia spatiilor, calitatea solutiilor constructive, totul la un pret foarte atractiv, iar compartimentarea moderna completeaza echilibrul si atmosfera calduroasa a interiorului.

Calitatea deosebita a facilitatilor oferite de zona in care este amplasat transforma Deluxe Residence in solutia ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa beneficieze de avantajele orasului dar care vor sa evadeze din atmosfera unei metropole.

0745.056.841
0734.050.550
office@rezidentialimob.ro

Schite

Fotografii