Rezidential IMOB- Va oferim doar Apartamente Noi si Case Noi ce beneficiaza de Comision 0! 0734.050.550

Green Residence Dristor 3

Eleganta si bun gust! Totul intr-un Ansamblu Rezidential nou amplasat la doar 5 minute de metrou Dristor.

Situat aproape de zona centrala a Bucurestiului , ansamblul Green Residence Dristor 3 este construit pentru clientii care vor sa traiasca la standarde de calitate si estetica. Ansamblul cuprinde doua blocuri cu regim mic de inaltime, Demisol+Parter+4 Etaje 106 apartamente de doua camere, decomandate, cu suprafate eficiente, un design modern si finisaje de calitate.

Green Residence Dristor 3, beneficiaza de o amplasare foarte buna: foarte aproape de statia de metrou Dristor 2, aproape Sos Mihai Bravu, Calea Vitan si Bulevardul Camil Ressu; viitorii proprietari vor avea acces facil catre centrul Capitalei si catre locatiile de maxim interes: Kaufland-Mihai Bravu, Mall Vitan, Auchan Vitan, LIDL.

Structura de rezistenta este conceputa in sistem diafragma, inchiderile perimetrale sunt din caramida porotherm la exterior, compartimentarile sunt facute cu caramida porotherm, exteriorul fiind invelit cu anvelopa termica executata din placi de polistiren de 10 cm. Imobilul respecta normele in vigoare privind protectia antiseismica.

Apartamentele din Green Residence Dristor 3 se vand complet finisate si bransate la toate utilitatile, dispun de centrala proprie, calorifere din otel, usi interioare, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare.

Dezvoltatorul proiectului s-a bazat pe rafinament si calitate, oferind viitorilor proprietari apartamente moderne care satisfac toate gusturile si cerintele!

Pretul este de 1.500 Euro/mp + TVA si fiecare apartament beneficiaza si de un loc de parcare al carui pret este de 5.000 Euro + TVA.

Apartamente disponibile:

- Apartament doua camere decomandat, bucatarie inchisa, suprafata 58.25 mp:

- Apartament doua camere decomandat, curte proprie, suprafata 71.15 mp:

- Apartament doua camere decomandat, bucatarie inchisa, disponibil la etajul 1:

- Apartament doua camere,decomandat, bucatarie inchisa, suprafata 55.45 mp :

- Apartament doua camere, decomandat, bucatarie inchisa, suprafata 55.45 mp:

- Apartament doua camere, decomandat, bucatarie inchisa, suprafata 58.25 mp:

Predarea apartamentelor se va face in OCTOMBRIE 2020.

Preturi Promotionale !!!

0745.056.841
0734.050.550
office@rezidentialimob.ro

Fotografii