Rezidential IMOB- Va oferim doar Apartamente Noi si Case Noi ce beneficiaza de Comision 0! 0734.050.550

Grigorescu Residence

Locuintele din Grigorescu Residence au fost gandite sa satisfaca toate exigentele viitorilor proprietari: compartimentarile sunt variate, spatiile sunt ample si luminoase proiectate intr-o maniera echilibrata pentru a intruni toate conditiile unui trai modern.

Ansamblul beneficiaza de o pozitionare foarte buna, la doar 5 minute de statia de metrou Nicolae Grigorescu si 10 minute de mers pe jos de Parcul IOR.

Apartamentele din Grigorescu Residence se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile, contorizate separat, dispun de centrala proprie si calorifere din otel, usi interior de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta si parchet import, obiecte sanitare si mobilier in baie. Dezvoltatorul permite posibilitatea personalizarii apartamentului, de catre viitorul proprietar, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori de gresie, faianta, parchet si usi de interior. In pretul apartamentului este inclus, pe langa TVA si un loc de parcare.

Datorita locatiei deosebite si a finisajelor de calitate, datorita constructiei solide a imobilelor si prin locatia excelenta intr-o zona linistita, cu mult spatiu verde si cu acces direct spre artere importante ale Capitalei aceste apartamente sunt o alegere excelenta pentru rezidenta.

Calitatea deosebita a facilitatilor oferite de zona in care este amplasat transforma acest complex rezidential, Grigorescu Residence, in solutia ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa beneficieze de avantajele orasului dar care vor sa evadeze din atmosfera unei metropole.

0745.056.841
0734.050.550
office@rezidentialimob.ro

Schite

Fotografii