Rezidential IMOB- Va oferim doar Apartamente Noi si Case Noi ce beneficiaza de Comision 0! 0737.539.859

Ideal Residence 120 mp utili+terasa+curte proprie

Ideal Residence 4 vine cu o propunere inedita si interesanta pentru aceasta zona: case de 5 camere, ce beneficiaza de curte proprie si de doua locuri de parcare, la pret de apartament.

Situat in zona Titan-Ozana , la doar 10 minute de statia de metrou 1 Decembrie 1918, doar 8 km distanta de inima capitalei, intr-un spatiu deosebit, construit de niste oameni care promoveaza principiul calitatii si al satisfacerii nevoilor clientilor, Ideal Residence 4 este cu adevarat un proiect complet ce vine in intampinarea dorintei de a va gasi o locuinta functionala si frumoasa in care va veti putea bucura de caminul pe care l-ati visat.

Zona in plina dezvoltare inseamna posibilitatea de a alege gradinita sau scoala generala pentru copii, de a face cumparaturi la doar cateva minute de locuinta (Auchan, Carrefour, Mega Image,LIDL) dar si de a petrece timpul liber facand ceea ce iti place: poti alege una dintre salile de fitness din zona, poti merge la un film cu prietenii sau poti lua masa la unul dintre restaurantele existente aici.

Ideal Residence 4 va propune case ce au o suprafata utila de 119 mp, la care se adauga terasa si curtea proprie individuala. Structurate pe 3 nivele, P+1+Mansarda, casele se pot personaliza dupa dorinta fiecarui proprietar.

Mulate dupa necesitatea de confort a viitorilor locatari si dotate cu echipamente de calitate: constructie de caramida izolata cu polistiren, centrala termica proprie, gresie si faianta, parchet laminat, tamplarie PVC cu geamuri termopan care permit o buna izolatie termica si fonica, gaze naturale, retea de telefonie, internet si TV, casele din Ideal Residence vor fi un adevarat camin in care veti putea uita de problemele cotidiane si agitatia din timpul zilei, case in care sa va simtiti cu adevarat „acasa”.

Finalizare: jumatatea anului 2017. Se accepta orice tip de credit.

0734.050.550
0737.539.859
office@rezidentialimob.ro

Ultima casa disponibila! 120.000 Euro TVA inclus

Fotografii