Rezidential IMOB- Va oferim doar Apartamente Noi si Case Noi ce beneficiaza de Comision 0! 0734.050.550

Ideal Residence 8

Amplasat in zona Titan-Theodor Pallady, intr-o zona noua in imediata apropiere a bulevardului Theodor Pallady , cu acces rapid la statia de metrou Nicolae Teclu, care confera acces rapid catre arterele principale ale Capitalei, noul proiect Ideal Residence 8 dispune, pe langa pozitionarea excelenta, de o serie de facilitati concepute sa multumeasca pe deplin locatarii si ofera spre vanzare apartamente mari si spatioase la preturi imbatabile.

Locuintele din Ideal Residence 8 au fost gandite sa satisfaca toate exigentele viitorilor proprietari: compartimentarile sunt variate, spatiile sunt ample si luminoase proiectate intr-o maniera echilibrata pentru a intruni toate conditiile unui trai modern.

Apartamentele din Ideal Residence 8 se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile, contorizate separat, dispun de centrala proprie si calorifere din otel, usi interior de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta si parchet import, obiecte sanitare si mobilier in baie. Dezvoltatorul permite posibilitatea personalizarii apartamentului, de catre viitorul proprietar, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori de gresie, faianta, parchet si usi de interior. In pretul apartamentului este inclus TVA.Parcarea este amenajata in curtea proprie a Ansamblului.

Datorita locatiei deosebite si a finisajelor de calitate, datorita constructiei solide a imobilelor si prin locatia excelenta intr-o zona linistita, cu mult spatiu verde si cu acces direct spre artere importante ale Capitalei aceste apartamente sunt o alegere excelenta pentru rezidenta.

Calitatea deosebita a facilitatilor oferite de zona in care este amplasat transforma acest complex rezidential, Ideal Residence 8, in solutia ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa beneficieze de avantajele orasului dar care vor sa evadeze din atmosfera unei metropole.

Apartamente disponibile:

- Apartament 2 camere 45 mp utili: pret de la 46.000 Euro TVA 5%

- Apartament 2 camere 55 mp utili: pret de la 55.000 Euro TVA 5%

- Apartament 2 camere 56 mp utili: pret de la 56.000 Euro TVA 5%

- Apartament 3 camere 64 mp utili: pret de la 66.000 Euro TVA 5%

- Apartament 3 camere 72 mp utili: pret de la 76.000 Euro TVA 5%

- Apartament 3 camere 76 mp utili: pret de la 76.000 Euro TVA 5%

Termen de finalizare 2019. La semnarea precontractului se plateste 5% din valoarea apartamentului, urmand ca diferenta sa se achite la predare.

0745.056.841
0734.050.550
office@rezidentialimob.ro

Fotografii