Rezidential IMOB- Va oferim doar Apartamente Noi si Case Noi ce beneficiaza de Comision 0! 0734.050.550

Mihai Bravu Residence

Mihai Bravu Residence se afla situat intr-o zona linistita, centrala a Bucurestiului, aproape de statia de metrou Mihai Bravu. Imprejurimile frumoase si linistite, arhitectura moderna si indrazneata, atentia acordata finisajelor sunt principiile care au stat la baza proiectarii si constructiei acestui proiect rezidential.

Mihai Bravu Residence beneficiaza de o amplasare foarte buna: aproape de statia de metrou Mihai Bravu, aproape de sos. Mihai Bravu, Calea Vitan si Splaiul Unirii; viitorii proprietar vor avea cai de acces rapide catre central Capitalei si catre locatiile de maxim interes: Sun Plaza, Mall Vitan, Carrefour, Cora, Auchan, LIDL.

Dezvoltatorul va propune apartamente de 2 camere apartamente de 3 camere, cu suprafete variate care vin in intampinarea nevoilor clientilor, cu preturi care incep de la 63.000 euro TVA 5% inclus.

Apartamentele din Mihai Bravu Residence se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile, contorizate separat, dispun de centrala proprie, calorifere din otel, usi interior de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet import, obiecte sanitare si mobilier de baie, aer conditionat, loc de parcare. Dezvoltatorul permite posibilitatea personalizarii apartamentului, de catre viitorul proprietar, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori de gresie, faianta, parchet si usi de interior. Amplasarea,arhitectura, calitatea finisajelor, functionalitatea spatiilor confera acestor imobile un stil aparte si un grad sporit de confort.

Dezvoltatorul proiectului s-a bazat pe rafinament si calitate, oferind, viitorilor clienti, apartamente moderne care satisfac toate gusturile si cerintele!

0734.050.550
0745.056.841
office@rezidentialimob.ro

Schite

Fotografii