Rezidential IMOB- Va oferim doar Apartamente Noi si Case Noi ce beneficiaza de Comision 0! 0734.050.550

Olimpia Residence 1

Olimpia Residence 1 va propune apartamente noi, amplasate in Sectorul 3, in zona Mihai Bravu.

Proiectul se afla situat intr-o zona linistita, centrala a Bucurestiului, aproape de statia de metrou Mihai Bravu. Imprejurimile frumoase si linistite, arhitectura moderna si indrazneata, atentia acordata finisajelor sunt principiile care au stat la baza proiectarii si constructiei acestui proiect rezidential.

Olimpia Residence 1 beneficiaza de o amplasare foarte buna: aproape de statia de metrou Mihai Bravu, aproape de sos. Mihai Bravu, Calea Vitan si Splaiul Unirii; viitorii proprietar vor avea cai de acces rapide catre central Capitalei si catre locatiile de maxim interes: Sun Plaza, Mall Vitan, Carrefour, Cora, Auchan, LIDL.

Dezvoltatorul va propune apartamente noi de 2 camere cu suprafete variate care vin in intampinarea nevoilor clientilor, cu preturi care incep de la 67.000 euro TVA 5% inclus. Fiecare apartament beneficiaza de loc de parcare, inclus in pret.

Apartamentele din Olimpia Residence 1 se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile, contorizate separat, dispun de centrala proprie, calorifere din otel, usi interior de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet import, obiecte sanitare si mobilier de baie, aer conditionat, loc de parcare. Dezvoltatorul permite posibilitatea personalizarii apartamentului, de catre viitorul proprietar, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori de gresie, faianta, parchet si usi de interior. Amplasarea,arhitectura, calitatea finisajelor, functionalitatea spatiilor confera acestor imobile un stil aparte si un grad sporit de confort.

Dezvoltatorul proiectului s-a bazat pe rafinament si calitate, oferind, viitorilor clienti, apartamente moderne care satisfac toate gusturile si cerintele!

Preturile apartamentelor difera in functie de locul de parcare ales- subteran sau suprateran sau difera in functie de avansul platit la antecontract.

Finalizare 2016. Avans minim 10%, diferenta la finalizarea imobilului.

Apartamente disponibile:

- Apartament 2 camere 49 mp utili: pret de la 67.000 Euro TVA 5% si loc de parcare inclus

- Apartament 2 camere 53 mp utili: pret de la 72.000 Euro TVA 5% si loc de parcare inclus

- Apartament 2 camere 55 mp utili: pret de la 74.000 Euro TVA 5% si loc de parcare inclus

CONTACT:
0737.050.550
0734.056.841
office@rezidentialimob.ro

Fotografii