Rezidential IMOB-Va oferim doar Apartamente Noi si Case Noi ce beneficiaza de Comision 0! 0734.050.550

Tea Residence

Eleganta si bun gust! Totul intr-un imobil nou, finalizat: Tea Residence

Situat aproape de zona centrala a Bucurestiului, proiectul este elaborat pentru clientii care vor sa traiasca la standarde de calitate si valoare estetica. Cuprinde apartamente confortabile, cu suprafete eficiente si bine compartimentate, un design modern si finisaje de calitate superioare.

Un alt punct forte al proiectului Tea Residence este locatia, beneficiind de acces facil la statia de metrou Mihai Bravu (5 minute), RATB (4 minute), ce usureaza accesul catre toate zonele importante ale orasului.

Structura de rezistenta este conceputa in sistem diafragma, inchiderile perimetrale sunt din caramida porotherm la exterior, compartimentarile sunt facute cu caramida porotherm, exteriorul fiind invelit cu anvelopa termica executata din placi de polistiren de 10 cm. Imobilul respecta normele in vigoare privind protectia antiseismica.

Apartamentele din Tea Residence se vand complet finisate si bransate la toate utilitatile, dispun de centrala proprie, calorifere din otel, usi interioare, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare.

Va propunem apartamente de 2 camere, decomandate, cu bucatarie inchisa, gandite sa satisfaca si cele mai riguroase cerinte ale viitorilor locatari!

0734.050.550
0745.056.841
office@rezidentialimob.ro

Schite

Fotografii